Sunday, March 11, 2012

Telat Bangun, show must go on

well.....
I will not tell you to much these days. The point is I wake up to late today because of a sudden alarms are usually  woke me up suddenly silent. While my first single promotion schedule on MANTAP ANTV  far away from Jakarta make me lilttle crazy. But how lucky me because have a great team that helped me prepare for everything. And the show well done!


My Fashion designer using bottons as application on my top's

From the begining

I'm using my outfit from crazy no play, feel so sexy with the handmade top's

I'm ready to perform, waiting on the backstage

 Show is started, singing my first single KOPI DARAT

 look at me on tv, my performance was great rigth?


13 comments:

Anonymous said...

kemarin saya nonton loh, suaranya ciamik.tapi pas nonton bukan 4 mata lebih kelihatan powerfull yah, anyway kl boleh saran sepertinya dipanggung agak kurang komunikatif dengan audience. trus pas duet dengan vicky shu di bukan 4 mata gak kelihatan chemistry-nya sama sekali! seperti musuhan, masing2 pengen kelihatan menonjol, beda banget waktu duet sama aura kasih.

bajunya bagus yah, salut buat designernya, kreatif. sukses yah

benniantoni said...

hmmmmmm
lain kali alarmnya pake toa aja mba
hehehehehe
anyway, design bajunya bagus mba
mantaappp
two thumbs for you and crazy no play

Aliya Sachi said...

@anonymus: moso sih seperti musuhan? haduhhhh nggak lah, aku sama vicky kan satu management, kita berteman lohh.. tapi makasih loh udah aware, nanti pas duet lagi lebih mesra dehhhhhh, tapi harus nonton loh ;)

Aliya Sachi said...

@benniantoni: waduh seperti agak PR juga yah mindahin toa mesjid ke apartemnku, hahhahahaha

AuL Howler said...

keren!

benniantoni said...

hahaha
sini saya bntu ngangkatin toanya dri mesjid mba ....
lol

Ioana-Carmen said...

Love it darling!! maybe we can follow each others blog?! XoXo

FashionSpot.ro

Outbound di Malang said...

Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

sewa mobil disurabaya said...

hahaha.. keren performancex.. :D

iklan baris said...

>< nice post..

asri said...

lucu juga ya

muhamad ratodi said...

i have no idea how can i stranded here..but i'm glad of it :)
kunjungan perdana :)

muhamad ratodi said...

i have no idea how can i stranded here..but i'm glad of it :)
kunjungan perdana :)