Saturday, October 22, 2011

KOPI DARAT yuk!!!!


Jangan bilang siapa-siapa, I was single a duet with Aura Kasih, is a milestone where I stuck my foot into the music industry of Indonesia, under the auspices of the Millionaires Club Music Entertainment as my management.

And ....

after a long sabbatical, I returned with my new single hits KOPI DARAT Gala Mary Jane's creation, with the remains brought the genre of pop with a touch of dangdut make it sound so sexy singles.


 Use the army look dress when I appeared on a talk show program "Bukan 4 Mata" Trans 7

using a tube dress shocking pink when I appeared on a talk show program "Kakek-kakek Narsis" Trans TV

With my street fashion when I appeared on Dering prime Time Trans TV

wearing bollywood style, when i appeared on Dering Pagi, Trans TV
                   and my stuff 
Styling by : Fei

9 comments:

fai said...

Heitsssss deh kamu. Congratulations yahhh buat new singlenya. Kopi darat yu neng

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Sukses teruuusss buat diko yah say,,, doa aku buatmu selalu,,, *hug

Aliya Sachi said...

@fei : kamu juga heitssss darling

@anymous :makasih yah...sering2 mampir ke sini yahhh

mika said...

pretty :)

attayaya said...

heeeitttssss... keren dah
selamat ya
semoga makin sukses
kopdar yuuk ma Fai
gw rabu pas lagi di Jkt ngumpul ma blogger lain di kelapa gading

Aliya Sachi said...

@mika: thank you dear

@attaya: welcome to jakarta then. wah sayang aku lagi ada jadwal perform. jgn lupa nonton dering pagi di trans tv yah, itu hari rabu loh, hehehehee....

arqu3fiq said...

Heemm....Keren gaun-nya. Gue nggak percaya kalau itu karyanya si fai. Ckikikikikik....

You look so beautiful and fashionable. *two thumb up*

Aliya Sachi said...

@arqu: hahahahaha, awalnya jg gw gak percaya, tapi doi buatnya depan gw, gimana dong? hahahahahahahhaaa